Kastrat (serbisht: Кастрат/Kastrat) është fshat në komunën e Kurshumlisë, Serbi. Ndodhet në shpatin e kodrave të luginës që shtrihet deri në Besianë, dhe përbëhet nga disa dhjetëra shtëpi të shpërndara. Dikur banohej nga shqiptarët, por sot mbizotërojnë serbët.

Kastrat
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto