Katunishtë është një fshatkomunën Kiselak, në Bosnje dhe Hercegovinë.[1]

Katunishtë

Shih edhe Redakto

Referime Redakto

  1. ^ Official results from the book: Ethnic composition of Bosnia-Herzegovina population, by municipalities and settlements, 1991. census, Zavod za statistiku Bosne i Hercegovine - Bilten no.234, Sarajevo 1991.

43°57′18″N 18°01′50″E / 43.955092°N 18.030622°E / 43.955092; 18.030622