Kecat dhe Ujku është film i vizatuar i metrazhit të shkurt për fëmijë, i prodhuar nga kinostudioja Shqipëria e Re më 1982. Kecat dhe Ujku është përgatitur nën skenarin e Arben Shehut, regjinë dhe vizatimet i ka bërë Artur Dauti, ndërsa për operatore është angazhuar Diana Diamanti. Muzikën e filmin e ka kompozuar Aleksandër Peçi, regjinë e montazhit Shpresa Papapavllo, ndërsa operatore zëri është Flora Uka.[1]

Përmbajtja e filmit është po ajo e përrallës së Kecave dhe ujkut.

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ youtube : Kecat dhe Ujku