Keflavik është qytet në rajonin Gadishulli Jugor në jugperëndim të Islandës.

Keflavík
Qytet
Pamje e një kishe në Keflavik
Pamje e një kishe në Keflavik
Popullsia
 • Gjithsej15.129
Faqja zyrtarewww.reykjanesbaer.is

Klima Redakto

Keflavik ka klimë oqeanike me verë të nxehtë dhe dimër të ftohtë. Muaji më i nxehtë është korriku, ku temperatura mesatare është 13 °C. Muaji më i ftohtë është janari, ku temperatura mesatare është 2 °C.