Koço Sotiri ishte mësues dhe pjesëtar i Rilindjes Kombëtare nga fshati Selçkë afër Gjirokastrës. Vëlla i Pandeli Sotirit, ai hapi shkollën e parë shqipe të Pogradecit.[1]

Burime Redakto

  1. ^ Historia e popullit shqiptar në katër vëllime. Botimet Toena. 2002. f. 258. ISBN 99927-1-622-3.