Koço Theodhosi

politikan shqiptar

Koço Theodhosi (Korçë, 1913 - Tiranë, 31 maj 1977) ka qenë anëtar i byrosë politike të PPSH dhe ministër i industrisë e minierave. Akuzohet si sabotator në 1975 dhe pushkatohet së bashku me Abdyl Këllezin.

BiografiaRedakto

ReferimetRedakto