Kodi INSEE është një kod numerik i indeksimit i përdorur nga Instituti Kombëtar Francez për Statistika dhe Studime Ekonomike (INSEE) për të identifikuar subjekte të ndryshme, duke përfshirë komunat dhe départements. Ato përdoren gjithashtu si numra kombëtarë të identifikimit që u jepen njerëzve.

Lidhje të jashtme Redakto