Koko (në anglisht Coco) është një film i animuar nga kinostudioja Pixar i 2017-ës i drejtuar nga Lee Unkrich dhe Adrian Molina.

PërmbajtjaRedakto

Filmi paraqet historinë e djalit meksikan, Migel (Miguel) që shkon në botën e të vdekurve për të zbuluar rrënjët e tij.