Kostoulas Recycling

Recycling

Kostoulas (ελ: Κ.Κωστούλας ΑΕΒΕ) është një kompani menaxhimin e mbeturinave me seli në Athinë. Ajo u themelua në 1980 nga Konstantinos Kostoulas. Kompania është një nga grupet më të mëdha në fushën e riciklimit.

Kostoulas Recycling
Lloji Sh.A.
Shkurtimi ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ Κ. Α.Ε.Β.Ε.
Industria Riciklimi
Themeluar 1986
Selia Athens
Kryesuesit Konstantinos Kostoulas
Xhiroja vjetore 3,6 Billion Dr.
Adresa e internetit http://www.hellenic-recycling.gr

HistoriaRedakto

Kompania K.Kostoulas SA një ngritje në tregun grek që nga ajo kohë ishte mbledhja e mbeturinave një problem publik ishte kompania me një Riciklimi risi privat prezantua në vitin 1992. Por, rritjen e konkurrencës së shpejti. Në vitin 1995, kompanitë gjermane shumëkombëshe propozuar "dispozicion Lobbe" se kompania fituar 50% të kompanisë, por jo për të punuar me këto kompanitë kryesore gjermane të mbajtura me sipërmarrës Akis Tzilali dhe një kompanie greko-gjermane "Lobbe Tzilalis" në krijuar me ishte shumë i madh. Në vitin 1996, kompania 10 drejtuesit e kompanive më të mëdha në Gjermani për menaxhimin e mbeturinave të tilla si RETHMANN, Lobbe GmbH dhe EDELHOFF AG ka vendosur. Në vitin 1998 kompania ka arritur një fitim prej 306 milion GRD, në vendin e 41 në industrinë greke dhe renditjen në bursën e Athinës. Për Kostoulos problemet nuk ka ardhur më herët dhe në vitin 1999 kompania vuajtur nëpër zjarret e vazhdueshme në fabrikë B në dëmtim të madh të Athinës, me rezultat që kompania e ka humbur fuqinë e saj dhe gjysmën e stafit të saj nga ana e gjobave tepruar. Në vitin 2007 kompania e shitur filial i saj riciklimin e mbeturinave Athinën për Betanet. Kompania për shkak të gjobave në vitin 1999, 2001 dhe 2004 është në listën e 6000 paguesit të mëdha. Kompania gjithashtu ka fabrikë riciklimi në Larisa, Selanik dhe të operohet në Kretë nga ana e filialit Ηellenic riciklimit SA.

WeblinksRedakto