Krej-Lura

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës
Flag of Albania.svg Krej-Lura
Noimage.png
Emri: Krej-Lurë
Qarku: Qarku i Dibrës
Rethi: Rrethi i Dibrës
Komuna: Komuna Lurë
Kryeplak: -
Popullsia: -
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Krej-Lura është një fshat në Shqipëri.

Dibër

GjeografiaRedakto

DemografiaRedakto

EkonomiaRedakto

HistoriaRedakto

Shih dhe këtëRedaktoLidhje të jashtmeRedakto