Kronika kulturore nga Shkupi është një reportazhë nga kultura per zhvillimet e fundit nga kultura te shqiptareve në Maqedoni. Redaktor dhe udhehqes i emisionit Nehat Islami, regjjisor Skender Kuli.

Prodhimi RTB - programi shqip, 1972 30min.16mm B/Z