Kujtimet e një karrigeje : dhe të tjera rrëfenja me kripë e piper me autor Edmond Tupja. Botuar në Tiranë nga "Pegi", në vitin 2019. Libri ka 184 faqe. [1]

BurimetRedakto

  1. ^ http://www.bksh.al/