Kullë është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pasra vitit 1999 fshati ishte i njohur edhe me emrin Kollë.

Kullë
Kollë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto