Kushnin është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Kushnin i Hasit.

Kushnin
Kushnin i Hasit
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto