Lebenserinnerungen është një vepër memuaristike e Eqrem bej Vlorës e shkruar në gjuhën gjermane, dorëshkrimi i së cilës daton në vitin 1963, në Mynih.[1] U botuan nga shtëpia botuese Oldenbourg më 1968 dhe 1973.

Subjekti

Redakto

Përkthime, ribotime

Redakto

Në gjuhën shqipe erdhi së pari më 2003, e përkthyer nga Afrim Koçi me titullin "Kujtime 1885-1925", ribotuar më pas disa herë.

Referime

Redakto
  1. ^ Habazaj, Albert (10 maj 2015). "Eqerem bej Vlora, aristokrati i publicistikës shqiptare". Tirana Observer. Arkivuar nga origjinali më 3 mars 2016. Marrë më 6 mars 2018.