Let It Be

këngë origjinale e shkruar dhe e kompozuar nga Lennon-McCartney

Let It Be është një këngë e shkruajtur nga Paul McCartney (e kredituar nga Lennon/McCartney), e publikuar nga Beatles-at si një këngë e vetme (single) në Mars 1970 dhe dhe më mbas në të njëjtin vit e përdorur si titull i albumit Let It Be. Kjo këng zuri vëndin e parë në Amerikë dhe vëndin e dyte në UK.