Jeta e dy miqve rrezikon të shkatërrohet nga lakmia për para. Mes tyre hyn dyshimi dhe xhelozia. Njëri është i arsyeshëm ndërsa tjetri vrapon pas instiktit. Mashtrimi dhe bastet do të trondisin jetët e tyre në një moment të caktuar.


[1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

Digitalb (Al)

  • Financuar nga : Qendra Kombëtare e Kinematografisë/ANCC

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok