Vin Bejleri është aktor, humorist, prezantues dhe dublues shqiptar. Ka lindur më 8 tetor 1978 në Tiranë.

Filmografia Redakto

TV Redakto

  • Portokalli
  • M'fal për shprehjen
  • Skandërbeg
  • Kolaudim
  • Milenium
  • Kënga Magjike 2013
  • Gjyshet Milionere