Disambig.svg Ky artikull merret me Lima natyrorë, për tjera shiko Lima, Porti


Limani është port detare natyrore, gji i krijuar nga natyra në të cilën është i mundshëm ngarkimi dhe zbarkimi i barkave, anijeve e mjeteve të tjera lundruese.

Porti i Durrësit