Llanisht është një vendbanim në komunën e Kaçanikut, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Linisht.

Llanisht
Linisht
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto