Lojërat olimpike dimërore 2010

Lojrat olimpike dimerore 2010Vancouver ishte edicioni i XXI i tyre ishte zhvillua nga data 12 shkurt deri më 28 shkurt 2010 në Vancouver dhe.

Lidhje të jashtmeRedakto