LOVE është një film dramë me regji të Dionis Papadhimitri.

Përmbajtja e filmitRedakto

Leli është një burrë i dëshpëruar i të dyzetave. I lodhur nga jetesa në Nju Jork, ai kthehet në vendlindjen e tij në Tiranë, Shqipëri. I pakënaqur me martesën e tij dhjetë vjeçare vendos të jetojë pa gruan e tij, në qytetin e zhurmshëm të lokaleve të natës dhe klubeve. Një zë i vazhdueshëm e shoqëron çdo sekondë të ditës, ai i gruas së tij, Ela, të cilën ai e la mbrapa në Nju Jork. Pasioni për seks me një grua në të dyzetat dhe marrëdhëniet e tij me një 25-vjeçare e shtyjnë Lelin që të zvogëlojë dozën e përditshme të anti-depresantëve që ai merr. Në një periudhë të caktuar të jetës sonë DASHURIA do të tregojë kinematikisht historinë e secilit prej nesh. [1]

ZhanriRedakto

  • Dramë

Regjisori dhe ekipiRedakto

ReferimeRedakto