Lovro Zovko

lojtar tenisi kroat

Lovro Zovko (lindi më 18 mars 1981) është tenist kroat. Si i ri Zovko është rradhitur i nënti në vitin 1998. Në vitin 2000 dhe 2001, Zovko arriti në finalen së bashku me Ivan Ljubičić.

Lovro Zovko