Lubiçevë është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Malësi e Vërrinit dhe Vërrinas.

Lubiçevë
Malësi e Vërrinit
Vërrinas
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto