Lubizhdë e Hasit është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Lugisht.

Lubizhdë e Hasit
Lugisht
Fshat
{{{postal_code_type}}}
9900
Targat04

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto