Lufta e fjalorëve kritikë dhe polemikë leksikografike, me autor Edmond Tupja. Botuar në Tiranë nga "Kokona", në vitin 2012. Libri ka 160 faqe. [1]

BurimetRedakto

  1. ^ http://www.bksh.al/