Luljeta Bitri është aktore shqiptare. Lindi më 27 qershor 1976, në Lushnjë, Shqipëri dhe u rrit në Tiranë. Luljeta Bitri ka marr pjesë në filmin Amnistia.[1]


Referime

Redakto