Amnistia

Film nga regjisori Bujar Alimani

Amnistia është një film shqiptar i regjizorit Bujar Alimani. Fabula e filmit flet sesi dy të panjohur që shkojnë për t'u takuar me bashkëshortët e tyre të burgosur njihen me njëri tjetrin. Gjatë këtyre vizitave, Elsa dhe Shpetimi e gjejnë shoqërinë që mungon ne jetet e tyre. Por një amnisti burgu së shpejti kërcënon lidhjen e tyre të brishtë në këtë dramë. [1] [2]

Stafi Redakto

Regjisor Redakto

Bujar Alimani

Skenarist Redakto

Bujar Alimani

Aktorët Redakto

Referime Redakto