MAPO është emërtimi i një sërë botimesh mediatike të zotëruara nga shoqëria "Media MAPO", me pronar z. Henri Çili. Media MAPO zotëron Revistën mujore MAPO, gazetën e përditshme MAPO, revistën femërore Madame MAPO dhe shtëpinë botuese MAPO.

Skeda:MAPO.jpg
Ballina e Revistës MAPO

Revista MAPORedakto

Për një informacion më të detajuar shihni artikullin Revista MAPO

MAPO është revistë mujore shqiptare, e themeluar nga eksponentë të lëvizjes MJAFT me kryeredaktor të parë, Skënder Minxhozin.[1] Më vonë, revista u ble nga Henri Çili, i cili ngriti shoqërinë "Media MAPO", për të menaxhuar revistën dhe për të zgjeruar brand-in MAPO.

Gazeta MAPORedakto

Themelues i gazetës Mapo është Henri Çili. Gazeta Mapo është një gazetë e re. Kryeredaktor i Gazetës Mapo është Arion Sulo. Gazeta Mapo është një e përditshme me orientim të djathtë në brendinë e së cilës gjeni të rejat e ditës nga politika dhe jeta e përditshme e vendit tonë.

Adresa e redaksisë së gazetës është Bulevardi Gjergj Fishta, Tiranë.

Revista MADAME MAPORedakto

Revistë e përmuajshme, kulturore, sociale, mode dhe stilt ë jetuari, drejtuar kryesisht femrave, me 100 faqe me ngjyra. Është ndër revistat më të shitura në tregun e revistave femërore.[2]

Motoja editoriale e revistës është: “Në një mënyrë apo një tjetër, femrat marrin gjithmonë atë që duan”.

GaleriaRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

http://mapo.al/

Burim të dhënashRedakto