Maja e Zezë është një mal në Kosovë. Maja e Zezë është pjesë e Bjeshkëve të Sharrit dhe është 2,585 metra e lartë. maja e Zezë gjindët afër Kobilicës që është më e vogël se Maja e Zezë.

Maja e zezë
Maja e zezë is located in Kosova
Maja e zezë
Maja e zezë
Vendndodhja e majes
Pika më e lartë
Lartësia 2,528 m (8,294 ft)
Koordinatat 42°7′45″V 20°55′10″L / 42.12917°V 20.91944°L / 42.12917; 20.91944Koordinatat: 42°7′45″V 20°55′10″L / 42.12917°V 20.91944°L / 42.12917; 20.91944
Gjeografia
Vendndodhja Maqedonia e Veriut Maqedonia e Veriut dhe Kosova Kosova
Vargmali kryesor Bjeshkët e Sharrit