Malësi e Re është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Pus i Atit.

Malësi e Re
Pus i Atit
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto