Martin Heinrich Klaproth

kimist gjerman

Martin Heinrich Klaproth lindi më 1 dhjetor 1743 në Wernigerode, Gjermani dhe vdiq 1 janar 1817 në Berlin. Ishte kimist gjerman.

Martin Heinrich Klaproth