Mathieu Aref (Arif Mati) lindi më 1 mars të vitit 1938KajroEgjiptit, është historian shqiptaro-françes Prindërit e tij kanë lindur në krahinën e Matit (Shqipëri). Tashmë ai jeton në Francë dhe i është dedikuar prej vitesh hulumtimit të historisë.

Tituj të vepraveRedakto