Mavraj është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Para vitit 1999 fshati ishte i njohur edhe me emrin Mavriq.

Mavraj
Maviç
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto