"Mbrojtësi" është revistë e policisë së Kosovës, me kryeredaktor Baki Kelani, redaktor Daut Hoxha dhe bashkëpuntorë Mentor Cakolli,Shaip Havolli, Lindita Kajtazi, Osman Osmani.

Gazeta-Shqipetare.png Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.