Coordinates: 41°19′36″N 19°49′6″E / 41.32667°N 19.81833°E / 41.32667; 19.81833

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural është një ministri e qeverisë së Republikës së Shqipërisë.

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.svg
AbbreviationMBZhR
Typeministri qeveritare
Location
Region served
Republika e Shqipërisë
Official language
shqipja
Ministër
Milva Ekonomi
Parent organization
Këshilli i Ministrave
Websitebujqesia.gov.al

Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.