Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural e Shqipërisë

41°19′36″N 19°49′6″E / 41.32667°N 19.81833°E / 41.32667; 19.81833

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
ShkurtesaMBZhR
Llojiministri qeveritare
Vendndodhja
Rajoni i shërbimit
Republika e Shqipërisë
Gjuha zyrtare
shqipja
Ministër
Milva Ekonomi
Organizata amë
Këshilli i Ministrave
Faqja në internetbujqesia.gov.al

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural është një ministri e qeverisë së Republikës së Shqipërisë.