Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale e Shqipërisë

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale është një ministri e Republikës së Shqipërisë.

Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.