Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale e Shqipërisë

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale është një ministri e Republikës së Shqipërisë.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.svg
ShkurtesaMSH
Formuar më1914
Llojiministri qeveritare
Vendndodhja
Rajoni i shërbimit
Republika e Shqipërisë
Gjuha zyrtare
shqipja
Ministër
Ogerta Manastirliu
Organizata amë
Këshilli i Ministrave
Faqja në internetshendetesia.gov.al