Ministria e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë e Kosovës
ShkurtesaMTI
Llojiministri qeveritare
Vendndodhja
  • Prishtinë
Rajoni i shërbimit
Republika e Kosovës
Gjuha zyrtare
shqip, serbisht, anglisht
Ministër
Bajram Hasani
Organizata amë
Qeveria e Kosovës
Faqja në internethttps://mti.rks-gov.net/

Lidhje të jashtme Redakto

https://mti.rks-gov.net/ Arkivuar 30 prill 2018 tek Wayback Machine