Monumenti i Çerçiz Topullit

Monumenti i Çerçiz Topullit ndodhet në qytetin e Gjirokastrës dhe është vendosur në vitin 1934. Odhise Paskali është realizuesi i këtij monumenti.

Çerçiz Topulli.jpg