Monumenti i Adem Jasharit

Monumenti i Adem Jasharit ne Tirane u vendos ne te njëjtin vend ku ishte i vendosur vetëm një bust i tij ne rrugën e "Durrësit". Monumenti u vendos me rastin e festimeve te 100 vjetorit te Pavarësisë ! Skulptura është vepër e Muntaz Dhramit.

HistoriaRedakto

Ne te njëjtin vend ka qene një bust, pra vetëm shpatulla dhe koka.