Mord auf Rezept është film austriak i vitit 2006 me regjisore Isabel Kleefeld dhe shkrimtare Uli Brée. Filmi u inagurua më 26 shtator të vitit 2006Austri dhe është i zhanrit të triller-it. Interpreton aktorja jonë Eva Alikaj.

Aktorët dhe rolet

Redakto