Të mërkurën më datën 3.7.2003 në teatrin "Dodona" është dhënë premiera e komedisë së William Shakespeare "Mundimet e kota të dashurisë" - "labour's love lost".

Mundimet_e_kota_të_dashurisë

Regjinë e së cilës e ka bërë Arben Apolloni.

Luajnë (sipas renditjes në foto) : Eshref Durmishi, Edi Mehana, Labinot Lajçi, Alban Makolli, Alban Qela dhe Hazir Haziri.

Kjo shfaqje është fituese në edicionin e parë të festivalit "Skena up" për shfaqjen me të mirë.