Mustafa Agë Hanxhiu

politikan shqiptar
Kopje e aktit të pavarsisë e bërë nga Lef Nosi

Mustafa Agë Hanxhiu ishte politikan i shqiptar i shekullit të XIX dhe firmëtar i Deklaratës të Pavarësisë së Shqipërisë për qytetin e Durrësit.[1]

ReferimetRedakto

  1. ^ "History of Albanian People" Albanian Academy of Science.ISBN 99927-1-623-1