Muzikvideo, klipi muzikor apo video muzikor janë filma të shkurtër, që shfaqin këngë në stilin e filmit. Ato janë në të shumtën e rasteve të gjata sa vetë kënga dhe e kanë atë si burim të vetëm toni.

Shih edheRedakto

  Ky artikull në lidhje me muzikën është i cunguar. Ju mund të ndihmoni duke e përmirësuar këtë artikull.