Na jena na është një kënge dhe është e vetme pestë Single nga albumi i Adelina Ismajlit Feniks. Muzika dhe teksti janë nga Flori.

"Na jena na"
Këngë nga {{{Artisti}}}

lidhje te jashtmeRedakto

jena na[lidhje e thyer]