Navarin, (greqisht: Πύλος/Pílos , italisht: Navarino) është një qytezë në Greqi, pjesë e komunës Navarin-Nestor, nga e cila është selia dhe njësia komunale. Ishte kryeqyteti i ish-Provincës Pilia. Është porti kryesor në gjirin e Navarinit. Qyteza Navarin ka 2,767 banorë.

Navarin
Πύλος
Qytezë
Pylos-sfaktiria.JPG