Ndihmë:Si të citosh Wikipedian

1leftarrow.png Ndihmë:Përmbajtja

Citing Wikipedia

Shkurtesat [+]
WP:CW
WP:CITEWIKI


Një paralajmërim para se të citoni në WikipediaRedakto

Si me çdo burim, sidomos një me autorësi të panjohur, ju duhet të jeni të kujdesshëm dhe të pavarur duhet të verifikoni saktësinë e informacionit, nëse mund të përdoret në Wikipedia. Për shumë qëllime, por veçanërisht në qëllime akademike, Wikipedia nuk mund të jetë një burim i pranueshëm [1], disa profesorë dhe mësuesit mund të refuzojë materiale që janë plotësisht me burim nga Wikipedia. Megjithatë, shumë nga përmbajtja në Wikipedia është e vetë referuar, një alternativë është që të citojmë burim të besueshëm në vend të vetë artikullit.


ReferimeRedakto

  1. ^ "Anthropology 333 syllabus from [[American River College]]" (PDF). Marrë më 2006-02-07. Do NOT use Wikipedia or other online or print encyclopedias as a source for your paper. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!); Konflikt URL-wikilink (Ndihmë!)