Net bizantine është roman i autorit Mehmet Kraja i botuar në vitin 1990.

Net bizantine
AutorMehmet Kraja
Gjuhashqip
Zhanriroman
BotoiRilindja
Faqe549

Përmbajtja

Redakto

Vlerësimi

Redakto

Sipas albanologut Robert Elsie në këtë roman arriti maturinë e tij dhe është romani i tij më i mirë.[1]

Literatura

Redakto
  • Krasniqi, Nysret (2016). Letërsia e Kosovës 1953-2000. Prishtinë: AIKD.
  • Elsie, Robert (2005). Albanian Literature: A Short History (në anglisht). I.B. Tauris. ISBN 978-1-84511-031-4.
  • Aliu, Ali (2012). Kënaqësia e leximit. Prishtinë: ASHAK.

Referime

Redakto
  1. ^ Elsie, Robert (2010). Historical Dictionary of Kosovo (në anglisht). fq. 165. ISBN 978-0-8108-7483-1.